majsansresa

Tuffa perioder

Allmänt Permalink5
Hej o Hej! 
 
Dagarna rullar på och energin är på hög nivå de senaste dagarna! Äter som jag ska, sover som jag ska och inte mycket illamående! 
 
Utöver det så är det håret, det rasar bort finns en del kala fläckar i huvet och en del tunnare ställen. Och fy säger ja bara. Nu väntar jag på peruken som kommer antingen onsdag eller fredag och då tar jag fram rak apparaten. 
Kommer bli tufft men tror det känns lättare ändå. 
 
Kram och puss på er alla ❤️ 
 
(Efter ja borstat håret en vända.) 
 
 

lyckan i peruken

Allmänt Permalink16
Hejhej! 
 
Idag har jag testat peruk ännu en gång och denna gång gick de bra! 
Jag valde en kortare peruk än bilden ni såg, och den funka perfekt för mig, och de va första gången på ett tag ett leende kom fram! Så ni kommer få se bild nedanför på den jag har valt fast de jag får hem kommer vara tjockare än denna. Men annars är det samma med färg och allt. 
 
Ut över det så har dagen vart fram och tillbaks men helt okej! 
 
Puss och kram på er alla och ta hand om varandra ❤️
 

Tuffa tider

Allmänt Permalink8
Hej hej! 
 
Igår fick jag komma hem från Uppsala, och trött var jag. Tog de lugnt på kvällen och sov mycket. 
Imorse gick ja upp ca 10 tog min morgon medicin och åt frukost och gick och sov igen. 
 
Senare mot dagen åkte pappa och jag upp mot Onkologen för att hämta ut lite sprutor med vita blodkroppar, och få en ny remiss till perukprovning på annat ställe. 
 
Satt i väntrummet och drog handen genom håret.. Där började håret låssna. Det va en stor bunt av hår som följde med.. Jag var inte beredd på det så ja börja gråta ännu en gång på grund av håret. De har fortsatt låssna mycket hela dagen, och läkaren har sagt att när det börjar så går det fort.. 
 
Så nu har jag bokat in en perukprovning Imorgon igen på en annan salog här i Västerås, och ja hoppas ja hittar nått jag gillar! 
 
Förutom det har dagen gått bra förutom att jag inprincip sovit mig genom hela dagen, det är humörsvängningar och trötthet som är nu. Finns inte mycket energi i denna kropp inte. 
 
Så nu blir de strax att sova igen så får vi se hur morgondagen går, här ska ni även få en Bild på en peruk ja kollat in, väldigt fint och det kan man säga om priset med.. Men jaja är det nått jag ska ha längre period så är det värt det! 
 
Natti allesammans puss och kram ❤️
 
 
 
Till top